Coachingstrajecten voor ondernemers met internationale ambitie

04 feb 2015

Bent u ondernemer en wilt u groei realiseren door te gaan exporteren of wilt u focus en structuur aanbrengen bij uw exportactiviteiten? Het Ministerie van Economische Zaken biedt u de mogelijkheid om kosteloos een coach in te zetten die u in een aantal interactieve sessies helpt richting te geven.

Het World Trade Center Noord Nederland is er trots op dat zij deze coachingstrajecten (voor het ministerie) mag uitvoeren en werkt daartoe met een 5-tal ervaren coaches die zelf minstens 20 jaar als ondernemer in de “export klei” hebben gestaan en die naast hun ruime kennis en ervaring ook hun netwerk voor u inzetten.

Het World Trade Center Noord Nederland ondersteunt bedrijven bij hun internationale ambities. Zij zijn onderdeel van het wereldwijde WTC netwerk met vestigingen in 100 landen op 330 locaties. Bijna 800.000 bedrijven zijn bij dit netwerk aangesloten. Een geweldige bron van kennis, ervaring en contacten die tijdens het coachingstraject actief wordt ingezet.  

Onze coaches helpen u een fundament te leggen voor uw export. De coach loopt met u een aantal stappen door: waar ben je goed in, welke landen bieden kansen, wat zijn de meest kansrijke markten en wat moet er gebeuren om in het gekozen land succesvol te zijn.

Iets voor u? Bent u toe aan een nieuwe stap? Voor extra informatie zie www.wtcl.nl/starten-met-export.

Bron: World Trade Center Noord Nederland

Nieuwsarchief