Smartgreencars lanceert vernieuwde webshop

19 mrt 2014

Forse uitbreiding in het aanbod Groengas-occasions voor particulieren en MKB-ers moet het rijden op Groengas in Nederland een nieuwe impuls geven

Smartgreencars heeft op de ondernemersbeurs TEL2014 in Leeuwarden haar gloednieuwe webshop voor Groengas-occasions gelanceerd.  Smartgreencars.nl biedt nu een nog completer aanbod van Groengas-occasions voor particulieren en MKB-ers uit heel Nederland.

Een groeiend aanbod van Groengasmodellen van bijvoorbeeld Volkswagen, Mercedes en FIAT in zowel personen- als bedrijfswagens, maakt dat ook de occasionmarkt voor Groengasvoertuigen een vlucht neemt. Omdat er in veel zoekmachines voor 2e hands auto’s nog niet geselecteerd kan worden op Groengas als brandstof, biedt Smartgreencars het huidige aanbod aan Groengasauto’s in Nederland een extra etalage.  Met een geheel vernieuwde webshop en een nog completer aanbod loopt Smartgreencars voorop in deze ontwikkelingen.

Directeur OrangeGas en mede-oprichter van Smartgreencars Marcel Borger, legt uit: “Smartgreencars hoopt in de toenemende vraag naar Groengasauto’s bij zowel particulieren als bij bedrijven te kunnen voorzien. Voor veel particulieren is de aanschaf van een nieuwe Groengasauto te duur. Met een 2e hands Groengasauto zijn de aanschafkosten aanzienlijk lager, en door over te schakelen op Groengas, bespaar je direct op je brandstofkosten en rijd je nog schoner ook. Naast personenauto’s is het vanaf nu ook mogelijk om kleinere bedrijfsauto’s te kopen via Smartgreencars, interessant voor MKB-ers die willen besparen op hun wagenpark en hun MVO-imago willen profileren.”

Over Smartgreencars
Smartgreencars is 2 jaar geleden gestart op initiatief van het Friese bedrijf OrangeGas. OrangeGas realiseert en exploiteert Groengas-vulpunten door heel Nederland. Met het opzetten van een webshop voor 2e hands Groengas-voertuigen, wil SmartGreenCars het rijden op Groengas voor iedereen interessant maken. De Groengas-occasions op Smartgreencars.nl worden aangeboden door erkende autodealers en garagebedrijven uit heel Nederland. Zo garandeert Smartgreencars de kwaliteit van het aanbod. Ook alle informatie over het inbouwen van een Groengasinstallatie is te vinden op Smartgreencars.nl. Smartgreencars verzorgt puur de bemiddeling tussen koper en verkoper. Mocht u geïnteresseerd zijn in een van de modellen uit de showroom, dan brengt Smartgreencars u in contact met de verkoper. Vervolgens maakt u zelf de afspraken met de dealer of het garagebedrijf.   

Nieuwsarchief