Programma European Biogas conference online

02 jul 2014

Het programma van het eens in de twee jaar georganiseerde  congres van de Europese Biogas Associatie is rond en staat nu online. In slechts 2,5 dag wordt u geïnformeerd over de laatste Europese beleidsontwikkelingen en kunt u een keur aan meer technisch georiënteerde sessies bijwonen.

Denk daarbij aan sessies over o.a. substraten, biomethaan & digestaat. Kiest u voor de excursies op de laatste dag dan bezoekt u een aantal bijzonder interessante biogasinstallaties. Bent u meer geïnteresseerd in thermochemische conversie dan kiest u voor BGE2014, een congresdag die volledig is gericht op  vergassing. Het programma van EBA2014 & BGE2014 is te raadplegen via: http://www.biogasconference.eu/. Via deze site kunt u zich ook aanmelden, verzuim dan niet de code: EV2eba in te voeren. Zo maakt u kans om met 2 personen een thuiswedstrijd bij te wonen vanuit een luxe skybox bij AZ of FC Groningen.

BGE2014 - een primeur op de European Biogas conference

Met BGE2014 krijgt thermochemische biomassaconversie een volwaardig podium tijdens het European Biogas conference. Dankzij sprekers uit Finland, Denemarken,  Verenigde Staten en Nederland kunnen we een uitdagend programma bieden waarin syngasproductie en -conversie de hoofdthema’s vormen. BGE2014 zal ook het moment zijn waarop INVESTA (Institute for Valorization and Expertise in Thermochemics Alkmaar) zal worden gelanceerd. Dit unieke concept biedt onderzoeksinstellingen, bedrijfsleven en onderwijs ruimte om met verschillende thermochemische technologieën te experimenteren en de kennis op het gebied van gas verder te ontwikkelen. Voor meer programma informatie kunt u kijken op: http://www.biogasconference.eu/bge-2014/

Nieuwsarchief