Prestigieuze Internationale Energie Economie Conferentie naar Groningen in 2018

01 apr 2015

De Benelux Associatie voor Energie Economie (BAEE ), de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen (FEB) en de Energy Academy Europe (EAE) organiseren de 41ste editie van de Internationale Energie Economie Conferentie in Groningen. De genoemde partijen hebben door goed samen te werken deze toonaangevende wereldwijde conferentie op het gebied van energie economie naar Noord-Nederland weten te halen. Het evenement onder de paraplu van de Internationale Associatie voor Energie Economie (IAEE) zal plaatsvinden van 10 tot 13 juni 2018.

Actuele kwesties
De internationale conferentie trekt doorgaans zo’n 500 deelnemers uit de academische wereld, overheid en de energiesector van over de hele wereld. Tientallen voorname sprekers en deskundigen zullen hun visie delen op actuele kwesties rond energie economie, energiebeleid en energiemarkten.

Groningen is dynamische energy hub
Gastheer zijn van de conferentie in Groningen is een uitstekende gelegenheid om de hoge kwaliteit van het multidisciplinair onderzoek, het onderwijs en de innovatieprogramma’s in Groningen onder de aandacht te brengen. Het past naadloos binnen de reputatie van de regio als dynamische ‘energy hub’ in Nederland en op wereldniveau.

De Internationale Associatie voor Energie Economie
De Internationale Associatie voor Energie Economie is in 1977 opgericht. Het is een professionele wereldwijde non-profit organisatie gevestigd in de Verenigde Staten, met leden in meer dan honderd landen, die ernaar streeft een internationaal platform te zijn voor de uitwisseling van ideeën, ervaringen en vraagstukken op het gebied van energie economie.

Bron: Rijksuniversiteit Groningen

Nieuwsarchief