Partners omarmen gezamenlijke koers ‘New Energy Coalition’

14 jun 2017

Op 16 mei kwamen voor het eerst een groot aantal strategische partners van Energy Valley, Energy Delta Institute en Energy Academy Europe samen. De drie organisaties, die nu al nauw samenwerken, gaan in de loop van 2017 integreren naar één organisatie.

 

Alle aanwezige partners – zo bleek uit de meeting - omarmen en steunen de voorgenomen strategische koers die het versnellen van de energietransitie centraal stelt. “We zijn verheugd dat onze partners hun vertrouwen uitspreken in onze nieuwe, grotere organisatie en ons verder willen steunen,” aldus Gertjan Lankhorst, directeur van de op te richten organisatie. “We blijven elkaar vinden in onze gezamenlijke ambities voor de energietransitie en voor de Energy Valley regio.”

Inmiddels is ook de naam van de nieuwe organisatie bekend: New Energy Coalition. “De naam past zowel bij onze centrale ambitie als bij onze organisatorische opzet,” aldus Lankhorst. “We zijn een coalitie, die open staat voor iedereen die onze ambities deelt. De komende maanden zullen we er hard aan werken om deze naam ook naar buiten zichtbaar te maken.”

Nieuwsarchief