Minisymposium en testdag duurzame mobiliteit op het TT Circuit Assen

31 jul 2014

Een pitstraat vol duurzaam aangedreven auto’s worden op dinsdag 16 september (Prinsjesdag) door u getest op het TT Circuit Assen. Deze dag staat het gehele Circuit in het teken van duurzame mobiliteit. Energy Expo organiseert dan i.s.m. Energy Valley, TT Circuit Assen, provincie Groningen en provincie Drenthe een doorlopend programma waarbij ervaren, kennisdelen en verbinden rondom het thema duurzame mobiliteit bij elkaar komen. Ondernemers en particulieren kunnen zich aanmelden voor dit gratis evenement. Vanaf 07.30 start er elk uur een nieuwe sessie, de laatste sessie start om 14.30.

Datum: Dinsdag 16 september 2014

Tijd: Vanaf 7:30 tot 17:00 uur. Elk uur start een nieuwe sessie

Locatie: TT Circuit Assen

Inhoud: Netwerkplein, Workshop, rijden op het Circuit

Toegang: Gratis

Organisatie: Energy Expo, Energy Valley, Provincie Groningen, Provincie Drenthe, TT Circuit Assen

Duurzaam rijden

Het doel van deze dag is om u kennis te laten maken met het rijden op Groengas, elektrisch of hybride. Wie duurzaam rijdt kan kosten besparen en hoeft niet in te boeten op comfort. Ook levert het een forse bijdrage aan een schoner en gezonder leefklimaat omdat er aanzienlijk minder CO2 wordt uit gestoten. Voor zowel ondernemers als particulieren is het momenteel extra interessant om hun wagens te verduurzamen omdat er in zowel de provincie Groningen als in de provincie Drenthe een aantrekkelijke subsidie regeling is.

Programma

Vanaf 07.30 start er tot 14.30 elk uur een nieuwe sessie met hetzelfde programma.

Een sessie duurt 2 ½ uur (incl. inloop).

30 minuten: Inloop op het netwerkplein

30 minuten: Workshop duurzame mobiliteit

60 minuten: Ervaren op het circuit

U wordt ontvangen op het netwerkplein waar diverse ondernemers zich presenteren met de gemeenschappelijke factor duurzame mobiliteit.

In de persruimte van het TT Circuit volgt u een korte workshop waarin u mee wordt genomen in de wereld van duurzame mobiliteit om vervolgens, onder begeleiding, de baan op te gaan om veel en verschillende wagens met diverse aandrijvingen te proberen.

In het aanmeldformulier kunt u een tijdvak voor een sessie aangeven.

Auto’s

Naast elektrische fietsen, scooters en motoren zijn er een keur van duurzaam aangedreven wagens te bewonderen en te testen.

Een greep uit het aanbod: Volkswagen, Porsche, Tesla, Fiat, Mercedes, Iveco, Audi, Nissan, Toyota, Lexus, Mitsubishi, Volvo, Seat, Skoda, Lotus, Renault, Opel en meer.

Aanmelden

U bent van harte uitgenodigd! Klik hier om u aan te melden.

Nieuwsarchief