Marga Edens als Senior Manager Power & Coal Industry betrokken bij Energy Academy Europe

25 sep 2014

Marga Edens maakt per 1 oktober onderdeel uit van Energy Academy Europe als Senior Manager Power & Coal Industry. In deze functie is zij verantwoordelijk voor het aanknopen en onderhouden van duurzame relaties en het stimuleren van projecten binnen de wereldwijde energiesector. Energy Academy Europe krijgt zo een sterke verbinding met de energie-industrie.

Marga Edens neemt een uitgebreide internationale ervaring mee naar Energy Academy. Ze heeft gestudeerd bij verschillende internationale instituten, waaronder Harvard. Daarnaast heeft ze verschillende functies vervuld in de Europese energiesector binnen de gebieden corporate law, investor relations en corporate responsiblity.

Verbinden van mensen

Momenteel is Edens onderdeel van RWE AG als Vice President Corporate Responsibility. Daarnaast is ze als Chairperson of the Board of Directors betrokken bij het Bettercoal initiatief. Dit richt zich op een voortdurende verbetering van de corporate responsibility binnen de wereldwijde keten rondom kolen. Constante in haar carrière is het verbinden van mensen en organisaties en haar vermogen corporate verantwoordelijkheid te transformeren in persoonlijke betrokkenheid.

Nieuwsarchief