Inspiratiesessie ‘De zakelijke meerwaarde van Social Media’ en lancering Online Energy Valley Platform

26 mei 2015

Wat is de meerwaarde van Social Media voor zakelijk gebruik? Jarno Duursma, specialist op het gebied van Social Media - bekend van onder andere de RTV Noord tv-rubriek "De digitale wereld" en oprichter van de Social Media Club Groningen - gaat dieper in op het nut, de meerwaarde en de kracht van Social Media. Inspirerend, begrijpelijk en met een hoog realiteitsgehalte vertelt hij zijn verhaal.

Online Energy Valley Platform

Na deze inspirerende presentatie geven we het woord aan het Groningse internetbureau iWink voor de lancering van het Online Energy Valley Platform. Dit besloten interactieve platform biedt netwerkmogelijkheden buiten de georganiseerde netwerkbijeenkomsten van Energy Valley om. U vindt er eenvoudig andere platformleden, wisselt informatie uit of legt bijvoorbeeld de basis voor een gezamenlijk project in deze virtuele ruimte. 24 uur per dag. Zeven dagen per week. Door elkaar te volgen kunt u de ontwikkelingen van partnerbedrijven nauwlettend in de gaten houden.

Programma:

15.00 uur          Inloop

15.15 uur          “De zakelijke meerwaarde van Social Media”, Jarno Duursma

16.00 uur          “Online Energy Valley Platform”, Mathijs Carolus (iWink)

16.15 uur          Borrel en inschrijving Online Energy Valley Platform

17.00 uur          Afronding

Over Jarno Duursma

Over Jarno Duursma
Jarno Duursma is zelfstandig consultant en trainer op het gebied van Social Media en digitale trends, contentmarketing en social advertising. Hij is auteur van de managementboek bestseller “Sociale media strategie in 60 minuten”. Jarno is de oprichter van de Social Media Club Groningen, blogger en trainer voor Frankwatching.com en vaste tafelgast bij RTV Noord.

 

Over Mathijs Carolus

Over Mathijs Carolus
Mathijs Carolus is project / accountmanager bij het full service internetbureau iWink. Mathijs helpt klanten op het gebied van online vraagstukken en is daarnaast gespecialiseerd in het geven van advies op online strategisch niveau. Daarnaast is hij een van de aanspreekpunten voor uw website / online applicatie bij iWink.

 

Locatie

Energy Valley Platform-bijeenkomst

Dinsdag 2 juni 2015 | 15.00 – 17.00 uur

Techniek Innovatie Centrum – Alfa College |

Admiraal de Ruyterlaan 2 | Groningen

Aanmelden

Zorg dat u bij deze gratis inspiratiesessie op 2 juni aanwezig bent door u op te geven via deze aanmeldlink.

Lid worden van het Energy Valley Platform?

Het online platform is een besloten omgeving voor leden van het Energy Valley Platform. Ook lid worden? U kunt hier meer informatie vinden.

Nieuwsarchief