Innovatieve bedrijven gezocht voor realisatie grootschalig nieuwbouwproject

13 nov 2018

Door de betrokkenheid van Energy Valley, part of New Energy Coalition, in een Europees programma kunnen wij je de unieke mogelijkheid bieden om in contact te komen met twee projectontwikkelaars in Noorwegen. In de komende jaren willen zij een uiterst ambitieus nieuwbouw project gaan realiseren in het centrum van Oslo. Zij zijn daarvoor op zoek naar innovatieve producten, technologieën en diensten op het gebied van energie, circulaire economie, afvalverwerking, logistiek en duurzame mobiliteit.

Pitch jouw innovatieve product of dienst tijdens de matchmaking-sessies

Op 29 november aanstaande vindt er een matchmaking-event plaats in Oslo waar de projectontwikkelaars diverse onderwerpen inzake deze duurzame gebiedsontwikkeling en daarmee samenhangende innovatie uitdagingen zullen presenteren. Voor deze uitdagingen is men op zoek naar partners uit zowel binnen- als buitenland om nieuwe samenwerkingen mee te starten.

Tijdens het matchmaking-event is er de mogelijkheid om direct in gesprek te komen met de projectontwikkelaars waarbij je jouw innovatieve product, dienst of technologie kunt pitchen. Deze formule is al meermaals succesvol geweest waarbij een groot aantal bedrijven nieuwe business hebben weten te genereren. Daarnaast is er ook ruim gelegenheid om te netwerken met de overige aanwezige in.

Het event bestaat uit een dagprogramma en een avondprogramma. Tijdens het dagprogramma wordt het project gepresenteerd en de innovatie uitdagingen. Deze worden vervolgens in workshops verder uitgediept en besproken. Tijdens het avondprogramma mogen een select aantal bedrijven hun oplossingen pitchen waarbij er tevens een geldbedrag van ruim €.5.000,- is te winnen voor de meest waardevolle toevoeging aan het project. novatieve bedrijven en organisaties.

Oslo

Oslo is een van de meest ambitieuze steden waar het gaat om het terugdringen van broeikasgassen. In 2030 zullen deze met 95% verminderd moeten zijn ten opzichte van 1990. Om deze doelstellingen te kunnen halen zijn innovatieve oplossingen benodigd ten aanzien van alle maatregelen die in de toekomst worden genomen. Derhalve wil men bij de realisatie van de nieuwbouw in Økern Sentrum de meest innovatieve en efficiënte technologieën implementeren. Uniek aan het klimaatbeleid van Oslo is dat het niet alleen bij ambitie blijft maar dat er ook toegewijde financiering is gereserveerd om dit te ondersteunen in de vorm van het ‘Climate Budget’.

Innovatieve samenwerking rond de Noordzee

Het event wordt georganiseerd door EU-partners in het Northern Connections project waar Energy Valley (Part of New Energy Coalition) onderdeel van uit maakt. Northern Connections, een samenwerkingsverband van 21 partners rond de Noordzee, richt zich specifiek op het bij elkaar brengen van innovatieve bedrijven omtrent specifieke innovatie-uitdagingen om gezamenlijk te werken aan nieuwe oplossingen.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie : http://oreec.no/aktiviteter/welcome-to-oslo-and-okern-sentrum-living-lab/

Aanmelding voor het dagprogramma: https://kunnskapsbyen.hoopla.no/sales/3026199019

Aanmelding voor het avondprogramma: https://kunnskapsbyen.hoopla.no/sales/3465097159

 

Bij interesse of vragen kun je direct contact opnemen met:

Jannes Kalfsbeek j.kalfsbeek@newenergycoalition.org  | +31646813086

Cesar Trijselaar c.trijselaar@newenergycoalition.org | +31623167002

 

>>Mocht je bedrijven of organisaties kennen voor wie dit interessant zou kunnen zijn, laat het ons dan weten of stuur de uitnodiging door.

Nieuwsarchief