Essent en GAMMA lanceren energieshops

11 jun 2015

Essent en GAMMA hebben in de bouwmarkt in Groningen een shop geopend waar mensen terecht kunnen voor producten en diensten voor het verbeteren van hun huis op het gebied van energie. De ‘Energieshop’ komt in 25 GAMMA vestigingen, verspreid over heel Nederland.

In de Energieshop kunnen bezoekers van GAMMA bij energieadviseurs van Essent een gratis bespaarscan doen. Met die scan kunnen zij ontdekken waar in huis de kansen liggen om het wooncomfort te verbeteren en te besparen op de energierekening. Ook kunnen zij in de Energieshop terecht voor advies over het benutten van deze kansen met producten als zonnepanelen, energiezuinige cv-ketels en isolatie. Klanten die niet willen doe het zelven kunnen daarnaast informatie krijgen over het laten installeren van deze producten door de gespecialiseerde en gecertificeerde servicepartners van Essent.

Comfort thuis
Mark van Zon, commercieel directeur bij Essent: “Consumenten willen dolgraag ontzorgd worden met het verbeteren van comfort in hun huis. Essent helpt daarbij. Met elektriciteit en gas, maar ook met zogenaamde Comfort+ oplossingen voor een extra goed gevoel thuis, zoals isolatie, cv-ketels en zonnepanelen. Met het unieke shop-in-shop concept in GAMMA brengen we onze energieoplossingen op een relevante plek: daar waar mensen al bezig zijn met hun huis. We zijn dan ook zeer enthousiast over deze samenwerking.”

Direct zien en aanraken
Alex Phaff, Manager Communicatie van GAMMA Nederland: “In onze bouwmarkten ontvangen wij jaarlijks zeer veel bezoekers. Die bezoekers willen wij zo goed mogelijk voorzien in hun behoefte bij het verbouwen, onderhoud en verfraaien van hun woning en de directe omgeving. Energieoplossingen passen heel goed bij die behoefte en ons assortiment. Dat geldt zeker voor producten waarmee klanten het wooncomfort kunnen verbeteren en op de energierekening kunnen besparen, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen. Net zoals al onze andere producten kunnen geïnteresseerde klanten die direct zien en aanraken, en advies krijgen over installatie, rendement en garantie.”

Na een succesvolle proef met de Energieshop in de GAMMA vestiging in Gouda en Zwolle breiden de bedrijven de samenwerking nu uit naar 25 vestigingen van de bouwmarkt. Eind dit jaar moet de 25e Energieshop-vestiging geopend zijn.

Bron: Essent

Nieuwsarchief