Erasmus Energy Business Award open voor nominaties

07 apr 2014

Tijdens het Erasmus Energy Forum, dat Rotterdam School of Management op 19 en 20 juni in Rotterdam zal organiseren, wordt voor de tweede keer de Erasmus Energy Business Award uitgereikt. Nominaties voor deze award kunnen nog tot en met 20 mei 2013 ingediend worden.

De Erasmus Energy Business Award gaat naar een persoon, organisatie of bedrijf met een innovatief concept of business model op het gebied van duurzame energie wat het meeste bijdraagt aan de kwaliteit van leven, zakelijk succes of duurzaamheid in het algemeen. Vorig jaar won NomadPower uit Woerden. Dit bedrijf legt op parkeerplaatsen stroomvoorzieningen aan waarmee vrachtwagenchauffeurs hun lading kunnen conditioneren op duurzame stroom in plaats van via de dieselaggregaten van hun trucks. Op de tweede plaats eindigde AllGreen Ecotech Solutions uit India, gevolgd door Cleopa uit Duitsland.

De winnaar krijgt tijdens het Erasmus Energy Forum vijf minuten podiumtijd om het voltallige publiek te informeren over het winnende concept.

Voor meer informatie over de award, nominaties en het Forum zie www.rsm.nl/energyforum

Erasmus Energy Forum
Op 19 en 20 juni organiseert het Erasmus Centre for Future Energy Business het derde Erasmus Energy Forum. Onder de titel ‘Redefining the Energy Landscape’ zullen key opinion leaders uit wetenschap, politiek en het bedrijfsleven hun meest recente inzichten delen over de uitdagingen van de toekomstige energievoorziening. EU beleid rondom de toekomstige energiemarkten, Smart Grids en nieuwe business modellen en de financiering van duurzame energieconcepten staan daarbij centraal.

Bron:  Rotterdam School of Management, Erasmus University

Nieuwsarchief