ENSEA Final Conference: Our Energy Systems: Connecting the North Sea region

14 aug 2015

1 - 2 september 2015

De European North Sea Energy Alliance (ENSEA) conferentie haalt de belangrijkste Europese sprekers naar Schotland om zich te buigen over de technische, politieke en economische veranderingen die nodig zijn om een ​​betere harmonisatie van onze energielandschap te realiseren.

De ENSEA-conferentie brengt de academische wereld, het bedrijfsleven en het maatschappelijk middenveld samen om uitvoerbare maatregelen te bepalen om de energie-integratie van systemen rond de Noordzee te verbeteren.

We gaan in op de volgende vragen:

• Is ons energiesysteem fit for purpose?

• Waarom moeten we onze energiesystemen te integreren?

• Hoe ziet systeemintegratie eruit in de praktijk?

• Kan onze netwerken aan te passen om beter tegemoet te komen hernieuwbare energie?

• Wat zijn de belemmeringen voor het bereiken van geïntegreerde systemen?

Deze conferentie richt zich op het debat over de voordelen van systeemintegratie, presenteert verschillende perspectieven op het onderwerp, en de uitdagingen die we moeten aanpakken als we systemen integreren om te zorgen voor schone, veilige en betaalbare energie in de Noordzee-regio.

De conferentie wordt u aangeboden door de European North Sea Energy Alliance (ENSEA), een door de EU gefinancierd 'Regions of Knowledge' project van het zevende kaderprogramma voor onderzoek en technologische ontwikkeling (KP7). De alliantie omvat Nederlandse, Duitse, Noorse en Deense regio's.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht bij de website van Scottish Renewables.

Nieuwsarchief