Energy Valley Topclub trots op bekerwinst FC Groningen

04 mei 2015

Met de winst van de Bekerfinale, zondagavond in de Kuip, heeft FC Groningen een belangrijk nieuwe mijlpaal bereikt. De Energy Valley Topclub feliciteert FC Groningen met deze fantastische prestatie. Hiermee is niet alleen de eerste grote prijs in de clubhistorie binnengehaald, maar is FC Groningen komend seizoen ook verzekerd van Europees voetbal. Dit is geweldig voor de club en het Noorden!

BAM, Essent, GasTerra, Gasunie, Groningen Seaports en Imtech hebben met de Energy Valley Topclub hun krachten gebundeld om via topsport de groene energie-ambities van het Noorden kracht bij te zetten. ‘Het binnenhalen van de KNVB-beker is de kroon op onze samenwerking met FC Groningen. We zijn heel trots dat we hier een steentje aan hebben mogen bijdragen’ aldus Owen Huisman, voorzitter van de Energy Valley Topclub.

Na de wedstrijd barstte de feestvreugde los onder de meer dan 20.000 fans die naar het stadion in de havenstad gekomen waren. Woensdagavond 6 mei is de huldiging op de Drafbaan in het Stadspark vanaf 17 uur. Er worden zo'n 30.000 fans verwacht.

Nieuwsarchief