'Energie Lening Drenthe' voor Drentse ondernemers en organisaties

30 okt 2013

Vanaf 1 november biedt de Drentse Energie Organisatie het mkb en organisaties in Drenthe een financiering voor ‘kleinere’ investeringen in duurzame energie en energiebesparing. Met deze Energie Lening wil de Drentse Energie Organisatie ondernemers helpen bij het oplossen van financiële knelpunten bij het investeren in bijvoorbeeld zonnepanelen, ledverlichtingssystemen of isolatie.

Ondernemers, verenigingen of andere organisaties kunnen tegen aantrekkelijke rente voor de helft van het investeringsbedrag een lening aanvragen bij de Drentse Energie Organisatie. De exploitatiekosten gaan na installatie van deze investeringen vaak direct omlaag waardoor het geleende bedrag in een aantal jaren is terugverdiend. De financiering kan worden aangevraagd voor 5 of 10 jaar.

Zie voor meer informatie de website van Energie Lening Drenthe.

Stichting Drentse Energie Organisatie

De Drentse Energie Organisatie is een onafhankelijke stichting die de energietransitie in Drenthe wil versnellen. Met een slimme inzet van haar financiële instrumenten en kennis zet de organisatie in op duurzame economische ontwikkeling in de provincie Drenthe.

 

 

Nieuwsarchief