Eerste editie Follow Energy Career Event groot succes!

08 mei 2019

Ruim 150 studenten van verschillende opleidingen van o.a. Hanzehogeschool en University of Groningen kwamen gisteren af op de eerste editie van de Follow Energy Career Event in het Energy Academy gebouw.

De studenten kwamen in contact met verschillende organisaties uit de energiesector. Ze konden onder meer bedrijven stands bezoeken op de Energy playground, masterclasses volgen,  maar ook speeddaten met o.a. RWE, Tebodin Bilfinger of Resato.

Eén van de hoogtepunten was de key-note speech van de gebroeders Van der Meulen van het bedrijf Enie.nl, o.a bekend van het Climate Reality Project van Al Gore. Daarnaast was ook Woodselect een groot succes. Hier konden studenten feedback krijgen op hun ingezonden cv’s. Naast dit alles konden studenten op het podium, d.m.v. virtual reality experience van Vrroom, zelf ondergaan wat het is om op een windmolen te staan.

Met meer dan twintig bedrijven op de ‘Energy playground’ en zestien verschillende Masterclasses kijkt de organisatie tevreden terug op een succesvolle eerste editie van het Follow Energy Career Event.

Interesse in deelname in 2020? Stuur een mail naar: info@newenergycoalition.org 

Nieuwsarchief