Vooraankondiging Noordhollandse Energie Co

23 dec 2009

Op donderdag 28 januari 2010 organiseren de initiatiefnemers van de Noordhollandse Energie Coöperatie (2NHEC) een bijeenkomst om mee te denken over het opwekken van 100% duurzame energie in Noord-Holland en hoe deze energie kan worden geleverd aan bedrijven en huishoudens die lid zijn van de energie coöperatie.

De duurzame energiemarkt in Noord-Holland is een markt van miljarden en is nog nauwelijks ontgonnen. De NHEC wil met haar kennispartners in deze groeimarkt werken aan duurzame energievoorziening voor de regio. De energie coöperatie zoekt samenwerking om energieprojecten in Noord-Holland op te starten en bestaande projecten verder uit te werken. De missie van NHEC is groene energie van Noord-Holland te leveren aan de leden van NHEC.

De bijeenkomst op 28 januari zal plaatsvinden van 14.00 tot 17.00 uur bij NHEC bestuurslid Frans J.N. Kramer, Vezet BV, Oudevaart 36 in Warmenhuizen. Verdere informatie en het programma komt in januari beschikbaar. Reserveer de datum alvast in uw agenda. Vragen of aanmelding kunt u mailen naar info@nhec.nl

Nieuwsarchief