Praktijk seminar lokaal energiebedrijf

17 aug 2009

De media staan vol met informatie over lokale duurzame energiebedrijven. Wilt u uw groene ambities voor duurzame energie waarmaken? Met duurzame lokale energiebedrijven ligt dat nu binnen uw handbereik! Maar er valt nog veel te ontdekken en daar begint de praktijk seminar ‘Succesvol opzetten van uw lokale duurzame energiebedrijf’ mee, op 12 november 2009 in Hotel Lapershoek. Voor Energy Valley platformleden is er een gereduceerde prijs voor deelname!

Twee ontwikkelingen

Het Nederlandse energielandschap staat sinds de splitsingwet, buitenlandse overnames en klimaatdoelstellingen op z’n kop. In dit geheel voltrekken zich 2 trends tegelijkertijd. Aan de ene kant verkopen verschillende overheden hun belangen in de energiebedrijven en aan de andere kant beginnen verschillende overheden met het opzetten van een nieuwe generatie duurzame energiebedrijven.

Lokale duurzame energiebedrijven

Het opzetten van een lokaal duurzaam energiebedrijf is één van de belangrijkste troefkaarten voor het halen van uw klimaatdoelstellingen. Dit is echter kostbaar en niet zonder risico’s. Tijdens de conferentie ‘Succesvol opzetten van uw lokale, duurzame energiebedrijf’ krijgt u belangrijke diepgaande informatie over de gevaren, kansen, investeringen en risico’s. U ontvangt alle relevante en cruciale kennis over de financiële, juridische en organisatorische inrichting van een eigen duurzame energiebedrijf.

Informatie

Leden van het Energy Valley Platform kunnen deelnemen met €300,- korting op de reguliere prijs! Zij ontvangen hiervoor een apart inschrijfformulier.
Voor meer informatie over het programma en voor uw aanmelding kunt u terecht op de website: www.iir.nl of e-mail naar
info@iir.nl.

Nieuwsarchief