Paul van gelder stapt op als CEO Gasunie

19 jun 2013

Paul van Gelder, CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur van Gasunie, zal per 1 september 2013  het gastransportbedrijf verlaten. Dat meldt de Gasunie woensdag 13 juni in een persverklaring.

“Wij respecteren het besluit van Paul. De afgelopen drie jaar heeft hij het bedrijf door een roerige periode geleid, waarbij het met succes een transformatie heeft doorgemaakt. Gasunie staat er thans operationeel en financieel sterk voor. De Raad van Commissarissen is hem daar zeer erkentelijk voor en wenst hem veel succes in zijn verdere carrière.”

Paul van Gelder: “Gasunie is een uniek bedrijf met zeer professionele medewerkers. Het was een eer om dit bedrijf te mogen leiden en elke dag weer te kunnen bijdragen aan een veilige en betrouwbare energievoorziening in Nederland en Duitsland, een van de belangrijkste pijlers van onze samenleving en economie. Ik ben ervan overtuigd dat Gasunie verder een cruciale bijdrage zal blijven leveren aan een energiemix, die niet alleen schoner is maar ook betaalbaar blijft.”

De zoektocht naar een geschikte opvolger voor Paul van Gelder is inmiddels gestart.

Bron: Gasunie

Nieuwsarchief