Matchmakingsreis naar Hamburg

24 jul 2009

Cleantech Holland (2CTH) en de Nederlandse ambassade te Berlijn organiseren in Hamburg in een grootschalig exportevenement. Innovatieve Nederlandse cleantech bedrijven krijgen de mogelijkheid interessante contacten op te doen met Duitse partnerbedrijven. Het verkennen van markt, kennisoverdracht en (2verdere) uitbreiding van uw commercieel succes in Duitsland staan hierbij centraal.

30 september 2009: Seminar “Duurzame energie en clean technology”.
Het seminar wordt georganiseerd om ervaringen en ‘best practices’ op het gebied van duurzame energie en energiebesparing in de bebouwde omgeving uit te wisselen. Duitsland is al jaren een voorloper op het gebied van duurzame energie en energie efficiency. Het seminar heeft ten doel in Duitsland bekend te maken wat Nederland op het gebied van energie en energie-efficiëntie te bieden heeft en de samenwerking en de handel tussen beide landen te bevorderen. Aansluitend vindt een netwerkdiner plaats ter ere van de opening van het Nederlandse Business Support Office (2NBSO) in Hamburg. Tijdens deze netwerkbijeenkomst kunnen zakelijke relaties worden uitgenodigd.

1 oktober 2009: Individuele Matchmaking
Er wordt een individueel afsprakenschema voor u samengesteld, waarin u potentiële zakenpartners spreekt. Dit wordt gedaan op basis van een intakegesprek waarin u uw persoonlijke wensen en behoeften aangeeft. De matchmaking zal plaatsvinden op een centrale locatie in Hamburg. Dit programma wordt vooraf gegaan door een deelnemersbijeenkomst op 22 september.

Deelname en Kosten
Deelnamekosten van deze reis (2seminar + matchmaking) bedragen € 750,00 voor leden van Cleantech Holland en € 1.250,00 voor niet-leden. Voor leden van het Energy Valley Platform hebben wij echter een speciale deelnameprijs weten te bedingen. Voor Platformleden zijn de deelnamekosten slechts € 995,00.U kunt deelnemen met maximaal twee deelnemers per bedrijf. Deze kosten zijn exclusief BTW, reis- en verblijfskosten en out-of pocketkosten.

In de bijlage vindt u een brochure waarin alles staat over deze matchmaking en seminar.

U kunt zich inschrijven via www.cleantechholland.com

Aanmelden is mogelijk tot 26 juni 2009.
Nieuwsarchief