Leeuwarden met fluisterboot van Greenjoy door de grachten

05 jul 2013

Wethouder Henk Deinum heeft het officiële startschot gegeven voor Greenjoy in Leeuwarden op de Greenjoy steiger aan de Willemskade. Greenjoy is een bijzonder arrangement waarbij toeristen in zeer milieuvriendelijke en duurzame fluisterboten door de binnenstad kunnen varen. De boten zijn een soort variant op Greenwheels voor auto's.

Het bezit van een sloep is normaliter prijzig, onderhoudsintensief en rijk aan zorgen. Kunnen beschikken over een sloep is volgens Greenjoy dan ook belangrijker dan er één te bezitten. Daarom biedt Greenjoy de mogelijkheid om een elektrische fluistersloep te huren in de stad Leeuwarden. Greenjoy werkt volledig geautomatiseerd, men kan online de beschikbaarheid en actuele huurprijzen zien en direct reserveren. De sloepen worden vervolgens op afstaand via sms aan- en uitgeschakeld.

Greenjoy biedt stoere, robuuste, stabiele en veilige sloepen. De keuze voor recyclebaar aluminium (geen anti-fouling en/of verf nodig), de elektromotor, de stootlijst van gerecycled plastic en het varen op groene stroom maken onze sloepen tot de groenste keuze op het water. Anne Hoekstra en Ritske Merkus, zelf ook vaarfanaten, hebben Greenjoy naar Leeuwarden gehaald om stadgenoten en toeristen vanaf het water te kunnen laten kennismaken met deze mooie stad. Deze zomer kunt u al vanaf € 15,- per uur ontspannen, genieten en onthaasten in en rondom deze geweldige vaarstad met een elektrische fluistersloep van Greenjoy.

Nieuwsarchief