KEMA nieuwe shirtsponsor van GasTerra Flames

11 okt 2010

Energiekennisbedrijf KEMA zal de komende jaren als shirtsponsor op de achterzijde van het tenue staan van de basketbalclub GasTerra Flames. Er is een driejarige overeenkomst ondertekend en dat betekent dat KEMA en de club tot en met het seizoen 2012-2013 gaan samenwerken. GasTerra Flames is de regerend landskampioen van Nederland en zal daardoor in het huidige seizoen op Europees niveau uitkomen in de Eurocup.

KEMA, inmiddels enkele jaren lid van de Basketbal Business Club, biedt wereldwijd aan onder meer energiebedrijven, overheden, fabrikanten, internationale organisaties, financiële instellingen en toezichthouders strategische en technologische oplossingen voor energiegerelateerde vraagstukken. Het bedrijf heeft op dit moment ruim 1.600 medewerkers in dienst, en vestigingen en vertegenwoordigingen in meer dan 20 verschillende landen.
 
GasTerra Flames uit Groningen is de regerend landskampioen basketbal van Nederland. Naast het brengen van topbasketbal, dat is ondergebracht in de Stichting Prof Basketbal Groningen, is de club zich ook bewust van zijn maatschappelijke functie die hij in het bijzonder heeft naar de jeugd.
 
Pierre Bartholomeus, Managing Director van KEMA en wereldwijd verantwoordelijk voor alle gasactiviteiten, over de samenwerking: “Ik vind het fantastisch om te zien hoe de spelers actief en gezamenlijk tot een resultaat komen. Het is een dynamisch spel waar de energie letterlijk van afspat. Ditzelfde geldt ook voor onze gas- en overige energieactiviteiten. Onze medewerkers zijn zeer gedreven en gaan ook tot het uiterste om onze nationale en internationale klanten optimaal te bedienen. Daarnaast willen wij ons relatienetwerk versterken en uitbreiden, en verder werken aan de verdere ontwikkeling van onze positie in de  regio Noord-Nederland. Er zijn daar immers volop ontwikkelingen op energiegebied gaande. Zeker ook op het gebied van gas. De komende jaren zullen zich kenmerken door sterke groei en het aantrekken van nieuwe medewerkers is voor KEMA dan ook belangrijk. We zijn dus volop in ontwikkeling evenals de GasTerra Flames die dit seizoen op Europees niveau gaan spelen. Allemaal geweldige uitdagingen die ons allen veel energie en plezier zullen gaan geven!"
 
Ook GasTerra Flames is uitermate tevreden over de meerjarige overeenkomst. Bestuurslid commerciële zaken Jack Suiveer: “KEMA is reeds meerdere jaren als businessclublid aan de club verbonden. Wij zijn er heel trots op dat een, op energiegebied wereldwijd bekende organisatie als KEMA naast het BBC-lidmaatschap nu ook shirtsponsor is geworden. Wij willen sponsoren vanwege de continuïteit van de club graag voor meerdere jaren aan ons binden en in dat kader past deze overeenkomst uitstekend.”

Bron: GasTerra Flames

Nieuwsarchief