Jobshadowing door Roemeense ingenieurs

08 dec 2009

Op verzoek van de universiteit “Politehnica” uit Boekarest, Roemenië zoekt "Quarter Mediation" uit Assen voor een aantal Roemeense ingenieurs de mogelijkheid om voor een korte periode mee te lopen in Nederlands bedrijven welke werkzaam zijn in de sector van de duurzame energie. Met name wordt gedacht aan wind, zon, biomassa en vuilverbranding.

Door een poosje mee te lopen in een Nederlands bedrijf hoopt men meer inzicht te krijgen in de moderne ontwikkelingen op genoemd terrein en wil men tevens hun professionele competenties versterken. De ingenieurs zijn allen werkzaam in het Roemeense bedrijfsleven en dit biedt ook mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven om op deze wijze contacten te leggen met bedrijven aldaar.

Het meelopen en - werken (2!)  is voor 13 werkdagen in de periode van 12 tot en met 28 april 2010. De Roemenen spreken allen goed Engels en een aantal kan ook met Duits en/of Frans uit de voeten. Quarter Mediation plaatst de ingenieurs bij voorkeur per tweetal in een bedrijf. Voor deelnemende Nederlandse bedrijven zijn er geen kosten aan dit project verbonden. Er is een klein bedrag beschikbaar voor het plaatsen van een ingenieur in een bedrijf.

Wilt u meer weten over dit project of bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een Roemeense ingenieur in uw bedrijf, neem dan vrijblijvend contact op met Klaas Fokkinga via klaasfokkinga@qmediation.eu.

Meer informatie over Quarter Mediation vindt u op www.quartermediation.eu.  
Nieuwsarchief