Holland Stand op de toonaangevende vakbeurzen op het gebied van energie en water

09 okt 2008

Nederlandse bedrijven uit de energie en water branche kunnen zich nog tot uiterlijk 17 oktober aanmelden voor de E-World te Essen, Duitsland (210-12 februari 2009) en/of voor de Energiesparmesse te Wels, Oostenrijk (225 februari - 1 maart 2009).

U heeft op de beurzen de kans om nieuwe zakenpartners te leren kennen en om uw bedrijf bekend te maken in het binnen- en buitenland. U wordt individueel begeleid door de Nederlands-Duitse Handelskamer. De DNHK organiseert bovendien uitgebreide PR activiteiten, zoekt nieuwe potentiële zakenpartners en zorgt voor het tot stand komen van gesprekken. “Voor Nederlandse bedrijven is dit een uitstekende kans om zich effectief te presenteren,” aldus Alexandra Löhr.

 

De E-World en de Energiesparmesse zijn de belangrijkste beurzen op de gebieden water, energie, energiebesparing en duurzame energie. Met 100.000 vakbezoekers op de Energiesparmesse en 16.000 vakbezoekers op de E-World zijn het de grootste beurzen op dit gebied in Europa. De Holland-stand op de E-World biedt plaats voor 15 bedrijven. Op de Energiesparmesse kunnen 12 bedrijven zich presenteren. Deelnemende bedrijven betalen slechts de kosten voor de eigen standoppervlakte, de servicekosten en de reiskosten. Een groot gedeelte wordt overgenomen door de Nederlandse overheid.

 

Om u aan te melden voor de E-World Energy & Water 2009“ te Essen klik hier en om u aan te melden voor de “Energiesparmesse 2009” te Wels klik hier.

 

Bij vragen kunt u altijd terecht bij Alexandra Löhr, a.loehr@dnhk.org, Tel.: 070 3114 134

Nieuwsarchief