Handelsmissie 'Nederlandse expertise voor de Israëlische gassector'

27 jan 2012

In juni dit jaar organiseert Kurtz Marketing and Management (KMM) in samenwerking met IRO – the association of Dutch suppliers in the oil and gas industry, een handelsmissie naar Israel om daar de kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven te verkennen. In 2009 werd in de Middellandse Zee, voor de kust van Haifa, een omvangrijk gasveld van 252 miljard kubieke meter ontdekt, genaamd Tamar. In 2010 werd het gasveld Leviathan, met 458 miljard kubieke meter, ontdekt. Door deze gasvondsten is er acuut een zeer omvangrijke bedrijvigheid en vraag naar kennis, technologie en producten ontstaan op alle niveaus van de Israelische energieketen (van exploratie tot consumptie). De missie duurt van 4 tot en met 7 juni.

Deelnemers aan de reis krijgen de gelegenheid de belangrijkste spelers van de Israelische olie & gas en energiesector te ontmoeten. Het programma omvat o.a. individuele matchmaking, seminar, netwerkbijeenkomst en collectieve projectbezoeken.

Voorafgaand aan de missie vinden persoonlijke intakegesprekken plaats met de deelnemers. Deze gesprekken vinden medio April plaats op het kantoor van KMM in Rotterdam.

Voor deelname aan de missie geldt een eigen bijdrage van EUR 950,- excl. BTW. Daarnaast dienen deelnemers kosten voor eigen reis en verblijf te voldoen. NL EVD Internationaal financiert deze activiteit in het kader van het CPA programma.

Informatie over deze missie kan worden ingewonnen bij KMM, Soelimen Lafkiri of Bert v/d Heide:

Email:  handelsmissie@kurtzmarketing.com
Tel:  010-4531320

Het aantal plaatsen voor deze missie is beperkt, dus meld u zich snel aan als u deze gelegenheid niet wilt missen.

Aanmelding vindt plaats via de website van de NL EVD Internationaal. Op bijgaand formulier kunt u uw belangstelling voor deelname aan dit evenement alvast kenbaar maken. Na ontvangst van uw ‘uiting van belangstelling’ voorzien wij u van de juiste gegevens over digitale aanmelding.

Bron: KMM

Nieuwsarchief