GasTerra start nieuwsportal rond energie

25 jul 2011

GasTerra is gestart met de website energiepodium.nl met opinie, nieuws en achtergrondverhalen over de energiewereld. De site richt zich op professionals, beleidsmakers en geinteresseerden en wil de discussie rond het energievraagstuk nieuw leven in blazen. De komende tijd zullen verschillende energie-experts als Rob de Wijk (Hague Centre for Strategic Studies), Catrinus Jepma (hoogleraar Energie en Duurzaamheid aan de Rijksuniversiteit Groningen), Gertjan Lankhorst (CEO GasTerra) een column voor de website schrijven.

Om de discusse ook in de politiek op gang te brengen, zijn dubbelcolumns van Tweede Kamerleden als René Leegte (VVD) en Stientje van Veldhoven (D66) en Europarlementariërs Lambert van Nistelrooij (CDA) en Bas Eickhout (GroenLinks) aangekondigd. Energiepodium heeft een journalistieke opzet en wil vooral onafhankelijk van bedrijven en politieke instellingen opereren. Columnisten mogen zelf verzinnen waar zij hun stuk over willen schrijven.

Naast de website zal energiepodium ook te vinden zijn op sociale media als Twitter. Ook hier kunnen lezers reageren op artikelen. Geinteresseerden kunnen zich eveneens aanmelden voor een maandelijkse nieuwsbrief.

www.energiepodium.nl

Nieuwsarchief