FC Groningen scoort nieuwe sponsor: OrangeGas

15 mrt 2011

FC Groningen en OrangeGas zijn een sponsorovereenkomst aangegaan voor de komende seizoenen. FC Groningen heeft sinds 2010 “Groen en Duurzaamheid” als belangrijke speerpunten. De club heeft zelfs de ambitie om op termijn de meest ‘groene’ voetbalclub van Europa te worden. En daarmee wordt niet alleen gedoeld op de clubkleuren.

 

Vanaf september vorig jaar rijden zowel de directie als de technische staf in gloednieuwe Volkswagen Passats. Niet op benzine maar op groengas! Als het aan FC Groningen ligt, volgen er in de toekomst nog veel meer groengas-auto’s.

FC Groningen tankt al veelvuldig bij de verschillende OrangeGas-vulpunten. OrangeGas levert 100% groengas en is hiermee koploper in de markt. Een intensieve samenwerkingsovereenkomst was een logische volgende stap.

Door zichtbaarheid in het stadion en het organiseren van verschillende gezamenlijke activiteiten, hopen beide partijen de voordelen van het rijden op groengas, goedkoop en schoon, nog meer onder de aandacht te brengen van Noordelijke ondernemers en de aanhang van FC Groningen.

Bron: OrangeGas

Nieuwsarchief