Erasmus Energy Business Award open voor nominaties

16 apr 2013

Tijdens het Erasmus Energy Forum, wat op 21 juni in Rotterdam zal plaatsvinden, wordt voor het eerst de Erasmus Energy Business Award uitgereikt. Nominaties voor deze award kunnen nog tot 15 mei 2013 ingediend worden.

De Erasmus Energy Business Award gaat naar een persoon, organisatie of bedrijf met een innovatief concept of business model op het gebied van duurzame energie wat het meeste bijdraagt aan de kwaliteit van leven, zakelijk succes of duurzaamheid in het algemeen. De winnaar krijgt tijdens het Erasmus Energy Forum vijf minuten podiumtijd om het voltallige publiek te informeren over het winnende concept. Daarnaast wordt er namens de winnaar 2.500 euro gedoneerd aan het United Nations Foundation fonds voor Energie en Klimaat.

Nominaties kunnen aangemeld worden via: energy@rsm.nl">energy@rsm.nl. Voor meer informatie over de award, nominaties en het Forum: www.rsm.nl/energyforum

Erasmus Energy Forum

Op 21 juni organiseert het Erasmus Centre for Future Energy Business het tweede Erasmus Energy Forum. Onder de titel ‘Reinventing the Energy Landscape’ zullen key opinion leaders uit wetenschap, politiek en het bedrijfsleven hun meest recente inzichten delen over de uitdagingen van de toekomstige energievoorziening. E-mobility en ‘smart homes’ staan daarbij centraal.

Meer informatie: Voor meer informatie, interviews en accreditatie voor het Forum:

Havana Orange Rick van de Weg rwg@havanaorange.nl 06 557 202 91

Nieuwsarchief