Energy Delta Institute en Nyenrode gaan samenwerken

22 mrt 2013

Het Energy Delta Institute (EDI) en Nyenrode Business Universiteiten gaan samenwerken. Op 21 maart tekenden beide partijen in het kasteel Nyenrode een ‘Letter of Intent’ waarmee de samenwerking is vastgelegd. Het eerste resultaat van de overeenkomst is de International Mini MBA Energy Transition and Innovation.

De Mini MBA is één van EDI’s eerste gecombineerde programma’s, waarin de traditionele leerervaring in een klaslokaal gecombineerd wordt met online leren. Het programma bestaat uit vier modules en is ontwikkeld voor energieprofessionals die de uitdagingen in een snel veranderende energiewereld willen begrijpen. Sprekers als Noé van Hulst, Directeur van Energy Academy Europe, Markus Wrake, Scenarist van International Energy Agency en Marko Hekkert, Directeur van het Copernicus Instituut voor Duurzame Ontwikkeling en Innovatie, geven lezingen over inzichten in energie, business en beleid.

De Mini MBA is onderdeel van EDI’s Joint Excellence strategie. In die Joint Excellence programma’s werkt EDI samen met internationaal erkende kennisinstituten om een hoge kwaliteit van haar programma’s te garanderen. In de Mini MBA werkt EDI nauw samen met Nyenrode Business Universiteit, een gerenommeerd kennisinstituut en de enige privé-universiteit in Nederland.

Nieuwsarchief