Energieke Daken in Emmen

14 jun 2011

Dinsdag 21 juni houden duurzaamheidscentrum Educohof en het EnergieTechnologieCluster Emmen (ETCE) de themabijeenkomst Energieke Daken. Het ETCE is opgericht vanuit het herstructureringsproject Bahco.

Doel van de bijeenkomst is de bezoekers uitgebreid te informeren over de mogelijkheden om daken te gebruiken voor energie opwekking en energiebesparing. Stichting Energy Valley zorgt voor een inleiding op het onderwerp waarna ondernemers van Emmense bedrijven (DNN, Unica en Emkon) de mogelijkheden van zonnepanelen, duurzame dakbedekkingssystemen, daglichtsystemen en andere opties zullen toelichten. Woningbouwcoöperatie Domesta geeft inkijk in de positie van de opdrachtgever over welke overwegingen ten grondslag liggen aan het verduurzamen van daken.

Onder leiding van dagvoorzitter Roel Barkhof zal een forumdiscussie plaatsvinden waarin nadrukkelijk wordt gekeken hoe de aanwezigen gezamenlijk actie kunnen ondernemen op dit gebeid. Er wordt afgesloten met een informatiemarkt en een borrel.

De bijeenkomst vindt plaats van 17.00-19.00 uur bij Educohof, Hoofdstraat 26 te Emmen. Voor deze bijeenkomst zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Belangstellenden kunnen mailen naar info@educohof.nl.

Bron: KNN

Nieuwsarchief