E-180 ° Congres als nieuwe impuls voor energieke Eems-Dollard regio

31 aug 2011

Op 26 April 2012 zal voor de eerste keer het Nederlands-Duitse Energiecongres E-180 ° gehouden worden in de "oude scheepswerf Papenburg" in Duitsland. Hier zullen geïnteresseerde energie-experts, ondernemers, lokale beleidsmakers, organisaties en instellingen uit Nederland en Duitsland samenkomen om van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

De eerste E-180 ° verbindt de thematiek van energie en cultuur. Onder het motto 'culturele verandering als de drijvende kracht achter energiebesparing’  zullen er gerenommeerde key-note speakers zijn en zullen verscheidene workshops en paneldiscussies worden georganiseerd.

Het congres wordt georganiseerd door de provincie Groningen, stichting Energy Valley en het Duitse Landkreis Aurich. Binnenkort zal de nieuwe website www.e-180grad.de online gaan en zullen de eerste vooraankondigingen worden verstuurd.

Het voornemen is om het E-180 ° Energiecongres om de twee jaar afwisselend in Nederland en Duitsland te organiseren. Dit eendaagse evenement biedt een gevarieerd programma voor de energieregio Eems-Dollard (EDR). Dit is het evenement waar de energie-experts uit de EDR en daarbuiten elkaar zullen ontmoeten, informatie zullen opdoen en met elkaar de nieuwe koers kunnen bepalen om deze regio te versterken.

Nieuwsarchief