E kwadraat advies bij laatste twaalf in race World

10 sep 2009

Leeuwarden - Ondernemer Douwe Faber van E kwadraat advies uit Leeuwarden is finalist voor de prijs Entrepreneur of the Year 2009. De Entrepreneur of the Year-titel –World’s biggest business award - is de meest prestigieuze ondernemersprijs ter wereld en wordt jaarlijks in ruim vijftig landen uitgereikt. Het programma is bedoeld om succesvol ondernemerschap op een voetstuk te plaatsen.

Douwe Faber is gekozen tot finalist uit een selectietraject van circa honderd ondernemers en behoort nu tot de laatste twaalf die meedingt naar de titel. Voor de categorie Emerging behoort Douwe Faber tot de laatste vier. Het programma Entrepreneur of the Year is een initiatief van Ernst & Young. De uiteindelijke
winnaars worden op 10 oktober bekendgemaakt.

Ernst & Young houdt voor de veertiende maal de Entrepreneur of the Year-verkiezing in Nederland om succesvol ondernemerschap te stimuleren en te belonen. De firma werkt hierin samen met Business Universiteit Nyenrode, het ministerie van Economische Zaken, de NVP en VNO-NCW. De competitie Entrepreneur of the Year is verdeeld over een drietal categorieën: Emerging, Accelerating en Master.. In de praktijk is gebleken dat deze titels het toegangsbewijs zijn tot vele netwerken met zeer succesvolle ondernemers. De Master Entrepreneur of the Year is automatisch genomineerd voor de verkiezing van de beste ondernemer ter wereld: World Entrepreneur of the Year. Deze wordt begin juni uitgereikt in Monaco.

bron: E-kwadraat Advies

Nieuwsarchief