Conferentie Hansa Reinvented

17 sep 2009

Op 29 & 30 oktober 2009 vindt in de Oosterpoort in Groningen de tweedaagse internationale conferentie ‘Hansa reinvented’ plaats. Vertegenwoordigers van Noord-Europese regionale en lokale overheden, kennisinstituten en bedrijven komen hier samen om de strategische samenwerkingsrelaties verder te versterken en uit te breiden.

Naast het bijwonen van de beste workshops en lezingen over de strategische samenwerkingsmogelijkheden tussen deze zogenaamde ‘triple helix’ partners kunt u discussiëren met Europese beleidsbepalers en zult u interessante samenwerkingspartners ontmoeten. Netwerken is een belangrijk onderdeel van de conferentie.

Hansa Reinvented wordt georganiseerd door de Gemeente Groningen, Provincie Groningen, Universiteit van Groningen, het Samenwerkingsverband Noord-Nederland en Nordconnect. Strategisch partner van Hansa Reinvented is het Baltic Development Forum. Verschillende bedrijven, zoals NV de Nederlandse Gasunie ondersteunen dit event. De Europese Commissie DG Region heeft deze conferentie als ‘Regionaal Evenement van de Open Dagen 2009’ geselecteerd.

Voor meer informatie over het programma, sprekers en aanmelding kunt u terecht op www.hansareinvented.eu

Nieuwsarchief