Alle Value in the Valley successen in het zonnetje gezet op 16 april 2009

11 mrt 2009

Op donderdagmiddag 16 april 2009 organiseert Value in the Valley dé conferentie Succes in the Valley in het hoofdkantoor van de Nederlandse Gasunie N.V. te Groningen. Deze middag zullen de opbrengsten van Value in the Valley met u worden gedeeld en beleefd. De conferentie is bedoeld voor overheid, onderwijs en bedrijfsleven.

 

Over Value in the Valley
Value in the Valley is hét innovatie-instituut waar vmbo-, mbo- en hbo-studenten opdrachten uitvoeren met en voor het bedrijfsleven op het gebied van duurzame energie. Bijzonder aan deze opdrachten is dat ze zowel multidisciplinair (2verschillende opleidingsrichtingen) als multilevel (2verschillende opleidingsniveaus) uitgevoerd worden. In samenwerking met haar partners heeft Value in the Valley zich de afgelopen drie jaren ontpopt tot een zeer succesvol concept.


Succesvol:

  1. Value in the Valley geeft invulling aan de landelijke wens van onderwijsvernieuwing.
  2. Value in the Valley draagt innovatieve oplossingen aan en heeft aanbevelingen gedaan op het
    gebied van duurzaamheid in regio Noord-Nederland.

Kortom: Een unieke samenwerking tussen vmbo, mbo, hbo en bedrijven met bewezen goede resultaten!


Programma
Op het programma staan lezingen en workshops door onder andere Max van den Berg (2Commissaris van de Koningin in Groningen), professor Onno Lint (2Innovatiemanager) en professor Rob Poell (2Hoogleraar Human Resource Development aan de Universiteit van Tilburg). Gasten kunnen een keuze maken uit zeven workshops (2onder andere Innoveren, Lifehacking, ‘Matroesjka’ in the Valley en Werkplekleren).


Meer informatie en aanmelding
Wilt u het succes van Value in the Valley ook beleven? Kom dan naar de conferentie Succes in the Valley op 16 april! Surf voor het programma en aanmelding naar www.succesinthevalley.nl.

Nieuwsarchief