3 november: Roadshow certificering duurzame biomassa

17 okt 2011

Houdt uw bedrijf zich bezig met duurzame biomassa? En wilt u meer weten over certificering hiervan? Kom dan op donderdag 3 november naar de ‘Roadshow certificering duurzame biomassa’ in de Groningse Euroborg, georganiseerd door de stichting Energy Valley en NEN, het Nederlands Normalisatie-instituut. Hierbij nodigen we u van harte uit om dit evenement bij te wonen.

Sprekers tijdens het event zijn onder andere gedeputeerde Wilma Mansveld van de provincie Groningen en de heer Hazen, commercieel directeur van Attero. Dagvoorzitter is directeur Harm Post van Groningen Seaports.

Het programma start om 13.00 uur en wordt afgesloten met een netwerkborrel tot 18.00 uur. De bijeenkomst vindt plaats in de Groningse Euroborg.

Programma

De bijeenkomst is bedoeld voor bedrijven die zich bezighouden met het produceren, verwerken, verhandelen of inzetten van vaste, vloeibare en gasvormige biomassa voor energieopwekking of als transportbrandstof. Er zal worden ingegaan op de mogelijkheden om te certificeren volgens het certificatiesysteem NTA 8080. Hiermee kunnen bedrijven de duurzaamheid aantonen van de biomassa die zij produceren, verhandelen, verwerken of inzetten. Ook delen diverse sprekers hun visie en praktijkervaringen op het gebied van duurzaamheid en duurzaamheidscertificatie.

Na de bedrijfspresentaties is er gelegenheid om een intentieverklaring te tekenen, waarmee bedrijven aangeven van start te gaan met certificering volgens NTA 8080.

Aanmelden en contact

U kunt zich aanmelden via www.energyvalley.nl/roadshow. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met routebeschrijving en het programma. Deelname aan het evenement is gratis.

Er is in het programma nog ruimte voor enkele sprekers en ondertekenaars. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Harmen Willemse, email: nta8080@nen.nl, of per telefoon 015 - 2690 295

Nieuwsarchief