10-10: De Dag van de Duurzaamheid

12 jul 2013

Op donderdag 10 oktober 2013 is het De Dag van de Duurzaamheid (DDD) in Leeuwarden. Thema van de dag is 'Een decennium van duurzaam delen, durven en doen!'. Tijdens de dag staat de verkiezing van 'Het project van duurzame betekenis' centraal. Daarnaast wordt de aanmoedigingsprijs 'De duurzame innovatie van de toekomst' uitgereikt. Professor 'Future Energy Systems' Ad van Wijk van TU Delft deelt zijn visie op de afgelopen 10 jaar en de komende jaren richting 2020. Kortom; een programma en deelnemersveld dat u gaat aanspreken. Reserveer daarom donderdag 10 oktober in uw agenda.

Vanwege haar 10de verjaardag organiseert Ekwadraat een symposium in het teken van 10 jaar duurzame projecten. Wilt u meer informatie; kijk dan op www.10jaarduurzaam.nl of stuur een mail naar info@10jaarduurzaam.nl. Bij de dag van de duurzaamheid zijn naast founder Ekwadraat, de gemeente Leeuwarden, provincie Fryslân, WaterAlliance en Van Hall Larenstein aangesloten als partner in het initiatief.

Het programma begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 16.30. Locatie en programma volgen spoedig. Aanmelden kan tot 1 augustus op www.10jaarduurzaam.nl.

Nieuwsarchief