Save the date: werkconferentie "Aan de slag met energieopslag, slimme netten en netcongestie"

georganiseerd door provincie Drenthe, provincie Groningen, de Groninger EnergieKoepel, platform EnergystorageNL, New Energy Coalition
Save the date: werkconferentie "Aan de slag met energieopslag, slimme netten en netcongestie"
  • Groningen (Haren)
  • De Biotoop, Groningen (Haren)

De provincies Groningen en Drenthe, de Groninger EnergieKoepel, New Energy Coalition en het platform EnergystorageNL nodigen u van harte uit om op 3 oktober 2019 vanaf 10.30u deel te nemen aan de aftrap van de werkconferentie "Aan de slag met energieopslag, slimme netten en netcongestie" in de Biotoop te Haren (Groningen).

Tijdens deze bijeenkomst brengen we vragers en aanbieders binnen het speelveld van opwekprojecten, energieopslag en smart grids met elkaar in contact. Samen zorgen we voor een interactieve middag waarbij het leggen van verbindingen tussen verschillende praktijkoplossingen voor de puzzel van het totale slimme energiesysteem centraal staat.

Niet als éénmalige sessie, maar als aftrap van een noordelijke initiatieventafel voor samenwerking en praktijkoplossingen rond energieopslag & slimme energienetten! Aan de hand van een scala aan workshops en een themamarkt ontdekken we hoe we elkaar kunnen versterken zodat we samen het gewenste energiesysteem 2.0 vorm kunnen geven.

Noteer deze datum alvast in uw agenda, de officiële uitnodiging met mogelijkheid tot aanmelden volgt binnenkort. Als u collega's of samenwerkingspartners mee wilt nemen, dan zijn die ook welkom. Probeer dit aantal graag te beperken tot maximaal 2 personen per organisatie, want we moeten rekening houden met een beperkte capaciteit van de ruimte.

We hopen dat u erbij kunt zijn op 3 oktober.