VVM voor dummies: Circulaire economie

georganiseerd door VVM
VVM voor dummies: Circulaire economie
  • 16:00  - 19:00
  • Onderwijsboulevard 221
    5223 DE 's Hertogenbosch
  • HAS Hogeschool, 's Hertogenbosch

Circulaire economie, it is happening! Maar wat gebeurt er? Wat hebben we de afgelopen jaren geleerd? Wat blijkt succesvol te zijn? Welke kansen zijn er en welke paden moeten we nog bewandelen? Tijdens de nieuwe bijeenkomst ‘VVM voor dummies’ staan deze vragen centraal.
Gastspreker Walter Tobe (Canon Europe) vertelt je over zijn visie op circulaire economie en wat hij afgelopen jaren heeft geleerd. Daarna is er de mogelijkheid om met hem en elkaar de discussie aan te gaan.

Na de presentatie toont HAS Hogeschool de documentaire ‘No Impact Man’. Deze documentaire gaat over een gezin in New York die een jaar lang zonder impact op het milieu leeft.
 
De avond wordt georganiseerd door VVM Netwerk voor Milieuprofessionals en de HAS Hogeschool.
Programma:
16:00 uur Ontvangst
16:15 uur Presentatie Circulaire economie door Walter Tobé en discussie met zaal
17:15 uur Film: No Impact Man
19:00 uur Einde bijeenkomst

Aanmelden: J.vIttersum@student.has.nl 

Meer info: https://www.vvm.info/activiteiten/vvm-voor-dummies-circulaire-economie

Steun voor SEMILLLA Sanitation:   
Gedurende de presentatie en filmavond is het mogelijk om een drankje te kopen. De verkoop van de drankjes gaan naar SEMILLLA Sanitation. Zij ontwikkelen containers met daarin sanitaire voorzieningen waarbij het afvalwater wordt gezuiverd tot drinkwater. De HAS is een actie gestart om voor dit project geld in te zamelen om dit ook echt mogelijk te maken.