VentureClass “The Entrepreneurial Journey”

georganiseerd door VentureLab North
VentureClass “The Entrepreneurial Journey”
  • Herestraat 106
    9711 LM Groningen
  • VentureLab North, Groningen

VentureClass “The Entrepreneurial Journey”

Op donderdagavond 17 maart organiseert VentureLab International weer een maandelijkse VentureClass. Onderwerp is de Entrepreneurial Journey – hoe betreed je het ondernemerspad en word je ondernemer. De sprekers van de avond zijn Ron van Helvoirt van MyTec Professionals, en Padmakumar Nair, Directeur LM Thapar School of Management in India.

De huidige tijd vraagt om een ondernemende houding. Maar hoe word je ook echt een ondernemer, met een succesvol bedrijf? Vanuit zijn rijke ervaring vertelt Ron van Helvoirt (ervaren leider, ondernemer, trainer, facilitator) hoe hij de dingen voor elkaar krijgt. Wat zijn de patronen van ondernemerschap, en de karakteristieken van een ondernemer? Welke belangrijke fases kom je onderweg tegen? En wat is de rol van leiderschap hierin?

De tweede spreker, Padmakumar Nair (materials scientist, topmanagement consultant bij diverse tech-bedrijven, professor in leiderschap, dean business school), introduceert de “entrepreneurial theory of life”, met een ervaring uit zijn eigen leven als voorbeeld. We zijn allemaal uniek en hebben onze eigen visie op de wereld. Hoe beïnvloedt dit de entrepreneurial journey?

Er is ruimte voor een discussie, en volop gelegenheid om vragen te stellen. Prof. dr. Aard Groen is de moderator van de avond.

Programma:
19.00 uur: Deuren open en koffie
19:30 uur: Welkom en introductie VentureLab International (door Aard Groen)
20.00 uur: VentureClass
21.30 uur: Netwerkborrel

Praktische informatie:

Datum: donderdag 17 maart 2016
Tijd: 19:00-22:00 uur
Locatie: VentureLab North, Herestraat 106, Groningen
Meer informatie en aanmelden: klik op de link

 

VentureClasses zijn maandelijks gratis open lezingen en netwerkevenementen, georganiseerd door business accelerator VentureLab International.
Eerstvolgende VentureClasses: 28 april (met Reinier de Jonge van experty), 26 mei, 23 juni.