Uitnodiging Dagreis Hannover Messe op 24 april

georganiseerd door Bedrijvenverenigingen WEST, VBNO, VBZO, Hanzehogeschool Groningen, gemeente Groningen
  • Hannover
  • Hannover Messe, Hannover

Kennismaken met de toekomst en contacten leggen met nieuwe collega-ondernemers, de Hanzehogeschool en Economische Zaken. Met dit in gedachten wordt een dagexcursie georganiseerd naar de Hannover Messe voor ondernemers, studenten, docenten, overheden en andere 'curious minds' en 'change makers'. Laat je informeren over de allernieuwste trends in de markt. Ontdek de meest interessante innovaties uit de industriële sector en maak gebruik van de gelegenheid om te netwerken.

Toonaangevende industriƫle beurs

Met circa 6.500 internationale exposanten en zo’n 250.000 bezoekers is de Hannover Messe één van de meest toonaangevende industriële beurzen ter wereld. De beurs wordt beschouwd als een belangrijk platform voor veel bedrijven en organisaties. Je kunt je tijdens het bezoek richten op meerdere deelthema's van de Hannover Messe. Zo kun je deelnemen aan een rondleiding langs verschillende hotshots vanuit Noord-Nederland en andere Nederlandse regio's.

Programma

Hieronder vind je het volledige programma (nog onder voorbehoud van definitieve tijden). Je ontvangt het definitieve programma een week voor het bezoek.

06:00             Vertrek vanaf Entrance
10:30             Ontvangst Hannover Messe
                       Rondleiding
                       Vrije tijd
16:30             Borrel
18:00             Vertrek naar Groningen

Aanmelden en kosten

Ga je samen met ons mee naar de Hannover Messe op dinsdag 24 april? Meld je dan vóór 30 maart 2018 via dit aanmeldformulier aan. Om de kosten van de excursie te dekken, vragen wij je een bijdrage van €30,-. Hierin zijn de kosten inbegrepen voor de busreis, ontbijt in de bus, entreeticket, rondleiding, lunchpakket en diner.

Voorlichtingsbijeenkomst op 5 april

Op 5 april organiseren wij een voorlichtingsbijeenkomst over de Hannover Messe in de Energy Barn (op EnTranCe, Zernikelaan 17, 9747 AA). Om 16.00 uur ben je van harte welkom en krijg je uitleg over je beursbezoek. Je kunt je hier aanmelden voor deze kick-off.