Successful R&I in Europe 2018 – 9th European Networking Event

georganiseerd door Enterprise Europe Network, ZENIT GmbH, Ministry of Culture and Science of the German State of North Rhine-Westphalia
Successful R&I in Europe 2018 – 9th European Networking Event
  • 13:00
  • Am Hülserhof 57
    40472 Düsseldorf
  • Van der Valk Airporthotel Düsseldorf, Düsseldorf

Voor de negende keer wordt het “Successful R&I in Europe - European Network Event” georganiseerd.  Dit internationale, tweedaagse netwerk event is gericht op Horizon 2020 projectontwikkeling. Onderzoekers en ondernemers uit heel Europa en daarbuiten ontmoeten elkaar om te netwerken.  Tijdens het event kunnen nieuwe internationale contacten worden gelegd voor toekomstige onderzoeks- en innovatieprojecten in het kader van H2020 of voor het vermarkten van bestaande H2020 projecten.

Dit jaar zijn de speciale partnerregio' s: Oostenrijk, België, Finland, Frankrijk, Israël, Nederland, Polen en Oostenrijk.

Onderwerpen

De onderwerpen die tijdens het event aan bod komen zijn:

- Informatie- en communicatietechnologieën (ICT)
- Energie
- Nanotechnologieën, Materialen en Fabricage (NMM)
- Sustainable Economy
- Life Science
- Transport

Programma

Het tweedaagse event staat voornamelijk in het teken van thematische workshops waarbij deelnemers de mogelijkheid hebben om een pitch of korte presentatie te geven over hun onderzoeksideeën/-resultaten. Er is tijdens en na de workshops volop gelegenheid om besluitvormers en toekomstige partners te spreken voor nieuwe onderzoeks- en innovatieprojecten.

Presentaties, ideeën en resultaten kunt u indienen tot 20 februari via www.zenit.de/networking2018

Klik hier voor de flyer met programma.

Inschrijven

Voor meer informatie over het event en inschrijving vindt u op www.zenit.de/networking2018. De kosten voor deelname zijn: € 120 (€ 95/ per dag) per persoon inclusief btw.