Subsidiekansen Noord Nederland VOORLICHTINGSBIJEENKOMSTEN

georganiseerd door SNN
  • Diverse locaties

Op 1, 2 en 4 februari praten we je graag bij over drie nieuwe subsidie-instrumenten die het SNN begin februari openstelt voor subsidieaanvragen gericht op kennisontwikkeling of valorisatie. De call proeftuinen, de call kennisontwikkeling en de tender valorisatie. Afhankelijk van je innovatieambitie kun je je als ondernemer, netwerkorganisatie, intermediaire organisatie of kennisinstellingen op één of meerdere van deze instrumenten inschrijven, zolang de focus op versterking van het mkb ligt.
De komende jaren is er 170 miljoen euro aan overheidsfondsen vanuit Europa, het Rijk en de noordelijke provincies, beschikbaar voor het noordelijk mkb om bij te dragen aan een innovatie en duurzame ontwikkeling van Noord-Nederland. Vanaf 2016 brengen we een duidelijke programmering van de verschillende instrumenten. Hiermee neemt de voorspelbaarheid van de dienstverlening van het SNN voor ondernemers toe.
 

Voor wie? Mkb-ers, netwerkorganisaties, intermediaire organisaties, kennisinstellingen en subsidieadviseurs
Hoe laat? 16.00 – 18.00 uur
Wanneer waar?
1 februari: SNN in Groningen
2 februari: Van Hall Larenstein in Leeuwarden
4 februari: Stenden in Emmen
 
Aanmelden kan via deze link: https://www.eventbrite.nl/e/registratie-snn-voorlichtingsbijeenkomsten-subsidie-instrumenten-2016-20777937370

We ontmoeten u graag in Groningen, Leeuwarden of Emmen!