Speeddates subsidiemogelijkheden innovatieprojecten

georganiseerd door Energy Valley, SNN, Provincie Groningen, EEN
Speeddates subsidiemogelijkheden innovatieprojecten
  • 14:00  - 17:00
  • Energy Academy Europe Building, Groningen

Op 15 maart van 14-17 uur organiseert Energy Valley in samenwerking met SNN, Provincie Groningen, een speeddate sessie in het Energy Academy Europe Building te Groningen.

Heeft u een innovatief project en overweegt u om een subsidieaanvraag voor het EFRO in te dienen, dan is er de mogelijkheid om via een speeddate de kansen van uw project te bespreken met medewerkers van het SNN en de provincie. In deze speeddate worden in ca. 20 minuten de subsidiekansen voor uw project besproken.

Om de speeddates goed te laten verlopen vragen wij u om uiterlijk 10 maart een korte projectbeschrijving, inclusief summiere kostenraming (totaal 1-2 A4) te mailen naar g.hotsma@provinciegroningen.nl, of cnubben@energyvalley.nl

Tijdens de speeddates zal de nadruk liggen op inpasbaarheid van de projecten binnen vier subsidie-instrumenten, te weten:

Tender Valorisatie

(voor meer informatie http://www.snn.eu/subsidies/subsidies-ondernemers-kennisinstellingen/innovatie-tender-valorisatie-2017/ )

Regeling Kennis en Innovatie

(voor meer informatie http://www.snn.eu/subsidies/subsidies-ondernemers-kennisinstellingen/innovatie-kei-2017/)

Regeling Versneller Innovatieve  Ambities

(voor meer informatie http://www.snn.eu/via2017/ )

Call Kennisontwikkeling – onderdeel ‘kennisontwikkelings-projecten’

(voor meer informatie http://www.snn.eu/subsidies/subsidies-ondernemers-kennisinstellingen/innovatie-kennisontwikkeling-2017/)

Locatie:

Energy Academy Europe Building

Nijenborgh 6
9747 AG Groningen
Parkeren: P1 voor parkeren. Verlaat de P1 aan de noordelijke zijde. Daarna nog 5 minuten lopen naar het EAE gebouw. Houd het gebouw Nijenborgh aan uw linkerzijde. Het EAE gebouw ligt achter (noordelijk) de bestaande Nijenborgh. 

http://www.zernikecampusgroningen.nl/assets/uploads/2016/07/Zernike-plattegrond-digitaal-met-index.pdf