Smart Regions North congres

Smart Regions North congres
  • Weiersstraat 1
    Assen
  • theater De Nieuwe Kolk, Assen

Op 10 december wordt in theater De Nieuwe Kolk in Assen het 'Smart Regions North' congres georganiseerd. Het congres biedt u een interessante mix van sprekers, workshops, excursies en matchmaking rondom de thema’s mobiliteit, leefomgeving, energie en gezondheidszorg. U kunt zich laten informeren over het nieuwe Interreg-programma, ervaringen van bedrijven met Interreg en zakelijke cultuurverschillen tussen Nederland en Duitsland. Daarnaast kunt u contacten leggen met bedrijven die net als u aan beide zijden van de grens kijken!

Keynotespeakers Herman Wijffels en Alfred Welink
Herman Wijffels, oud voorzitter van de hoofddirectie van de Rabobank en oud voorzitter van de SER, gaat in op de grote uitdaging voor de 21e eeuw om met behulp van nieuwe technologie binnen de grenzen te blijven van het draagvermogen van de aarde. Hij zet mensen aan het denken. Het is zijn overtuiging dat een mooiere en betere wereld een realistische optie is. Alfred Welink is de beoogd voorzitter van werkgeversorganisatie VNO/NCW Noord.
Hij zal onder andere aandacht besteden aan het belang van innovatie en de kracht van Noord-Nederland om te innoveren. De heer Welink is nu nog vice-voorzitter van VNO/NCW-Noord. Dagvoorzitter is journaliste Margriet Brandsma.

’s Middags is er een interessant workshopprogramma met diverse bijzondere workshoplocaties, waaronder het Drents Museum, het Drents Archief, het TT Circuit en het Institute of Engineering.

Meer info en aanmelding
Voor meer informatie zie smartregionsnordcongres.eu en aanmelding zie smartregionsnordcongres.eu/aanmelden/