SAVE THE DATE: Groen Gas BBQ

georganiseerd door New Energy Coalition, GroenGasNL, Investa, Ontwikkelingsbedrijf Noord Holland Noord
SAVE THE DATE: Groen Gas BBQ
  • 15:00  - 20:00
  • Gebouw C
    Alkmaar
  • Inholland, Alkmaar

Op 6 september 2018 organiseert New Energy Coalition (voorheen: Energy Valley) i.s.m. Groen Gas Nederland de jaarlijkse Groen Gas BBQ. Dit jaar doen wij dat in samenwerking met Investa en Ontwikkelingsbedrijf Noord Holland Noord en vindt plaats bij Ontwikkelingsbedrijf Noord Holland Noord in Alkmaar. 

Programma

Vorig jaar is voorafgaand aan de barbecue voor het eerst een inhoudelijk programma toegevoegd. Wij kregen daar veel enthousiaste reacties op en voor komende editie hebben wij weer een mooi inhoudelijk programma samengesteld. Dit jaar staat 'vergassing in Noord-Holland' centraal en spelen we in de op actualiteit omtrent groen gas.

Voordat de barbecue los gaat, zal er ook nog een officiële openingshandeling plaatsvinden van Gebouw C. Dit Inholland-gebouw is begin 2018 omgevormd tot een dynamische omgeving waar samenwerking tussen bedrijven, studenten en docenten tot stand komt. Recent heeft ook het InnovatieLab van Inholland zijn plek gevonden in dit gebouw.  Adnan Tekin, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland, zal de openingshandeling verrichten.

Alle aanwezigen kunnen daarna het gebouw bekijken, of direct gaan genieten van de barbecue.

Voorlopig programma:

15.30     Inloop en aanmelding
16.00     Welkomstwoorden
16:30     Presentaties / workshops in twee zalen 
17.30     Netwerken en Barbecueën
20.00     Afsluiting

Noteer donderdag 6 september alvast in uw agenda! Een uitnodiging volgt op korte termijn.

Aanmeldformulier GroenGas BBQ | 2018