Voorlichtingsbijeenkomst financiering van Innovatie

georganiseerd door Programma Investeringsgereed Innovatief MKB (PIM), Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN)
Voorlichtingsbijeenkomst financiering van Innovatie
  • 15:30  - 19:00
  • Koelmalaan 350
    Alkmaar
  • De Telefooncentrale, Alkmaar

Op 20 november a.s. organiseren Programma Investeringsgereed Innovatief MKB (PIM) en het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN) de bijeenkomst ‘Financiering van Innovatie.’ De bijeenkomst wordt georganiseerd voor innovatieve en duurzame mkb ondernemers die op zoek zijn naar investeerders en/of andere financiering. De bijeenkomst vindt plaats van 15.30 uur – 19.00 uur in Alkmaar.

Op de bijeenkomst deelt een investeerder zijn tips, do's en don'ts met de aanwezigen. Ook zullen verschillende ondernemers pitchen voor investeerders en financiers en is er gelegenheid om te netwerken.    
  
NHN is een uitvoeringsorganisatie van gemeenten in Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland. NHN is de one-stop shop voor ondernemers in Noord-Holland Noord. Of het nu gaat om vestigen, investeren of innoveren, NHN helpt ondernemers verder.
 
PIM is een initiatief van de provincie Noord-Holland waarmee zij investeert in een duurzaam, innovatief en gezond midden-en kleinbedrijf. PIM helpt innovatieve en duurzame ondernemers met financieringsvragen door middel van maatwerkadvies, financieringsmogelijkheden en masterclasses. Ook koppelt PIM ondernemers aan zijn unieke netwerk van financiers en investeerders.
 
Zorg dat je erbij bent op 20 november vanaf 15.30 uur tot 19.00 uur in De Telefooncentrale in Alkmaar (Koelmalaan 350, Alkmaar).

Aanmelden kan via deze pagina.