Presentatie DEAL de serie

Presentatie DEAL de serie
  • Dijkumerweg 2
    Zeerijp
  • Boerderij De Diek’n, Zeerijp

Op donderdagmiddag 16 april presenteert team DEAL, in samenwerking met stichting Energy Valley, de filmplannen voor 6 nieuwe afleveringen van DEAL de serie.

DEAL de pilot film, die op de nieuwjaarsreceptie van Energy Valley 2015 uitgedeeld is, wordt inmiddels met succes vertoond in het onderwijs. Er komt een vervolg waarin wederom de transitie naar duurzaamheid, innovatieve techniek en de fraaie Eemsdelta centraal staan.

De komische dramaserie DEAL wil de negatieve en verkeerde aannames van jongeren (m/v) tussen de 10-16 jaar op het gebied van technische vakken kantelen en zo zorgen voor een toename in aanmeldingen voor de bètastudies. De serie draagt daarmee bij aan het dichten van de kloof tussen de vraag naar werknemers en het aanbod in de technische sector, waar al langer een tekort is aan goed opgeleid personeel.

Tijdens deze bijeenkomst zal eveneens de website voor DEAL de serie worden gelanceerd. De ontwikkeling is volop gaande en het belooft een fraai interactief platform voor leerlingen, docenten en andere nieuwsgierigen te worden. Via dit platform zal eveneens worden doorgelinkt naar de websites van DEAL-partners.

Programma
15.30 inloop
16:00 presentatie DEAL de serie en website
17:00 - 17.30 uur borrel

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: roxane@feddehoekstra.org.