NOMplus Live

georganiseerd door NOM
NOMplus Live
  • 15:15  - 00:00
  • Laan Corpus den Hoorn 108
    Groningen
  • Simplicate, Groningen

Wij willen u graag uitnodigen voor onze eerste NOMplus Live bijeenkomst op dinsdag 15 maart a.s. Een toegankelijk kennisevent dat vier keer per jaar plaatsvindt op een locatie in een van de drie noordelijke provincies. Wat u kunt verwachten is dat we met aandacht en zorg deze bijeenkomsten organiseren voor u, de ondernemer die we willen blijven prikkelen en op een duurzame wijze willen helpen.

Tijdens deze NOMplus Live bijeenkomst gaat Gertien Beijering in op hoe met eenvoudig toepasbare technieken resultaten sneller, effectiever en efficiënter behaald door jouw houding, communicatie, gedrag en social media op een andere manier in te zetten. Het is een praktische en inspirerende sessie waarin zij o.a. tips, technieken en inzichten op het gebied zichtbaarheid, profilering, netwerken en de invloed van veranderingen in houding, communicatie en gedrag voorbij laat komen.

De presentatie van Gertien is doorspekt met veel anekdotes, voorbeelden, humor en interactie waardoor inzichten goed blijven hangen en u hier gemotiveerd mee aan de slag kunt gaan. Het verhaal is praktijkgericht en bevat eenvoudige tips en technieken die direct toepasbaar zijn in de uitvoering van iedere onderneming.

Veel ondernemers zullen herkennen dat producten en diensten steeds meer op elkaar gaan lijken. U kunt natuurlijk proberen u inhoudelijk te onderscheiden, of in prijs, maar dat doen anderen ook. Als u slechts ‘een van de velen’ bent, is de kans dat klanten voor u kiezen relatief klein. Toch is er een slimme manier om in no time meer omzet te genereren. Hoe? Door uw gunfactor te verhogen en samen te werken met uw ambassadeurs!

Gertien Beijering is als coach, trainer, spreker en ondernemer al jaren actief op het gebied van communicatie-, loopbaan- en zichtbaarheidsvraagstukken. Als GunfactorVerhoger heeft ze ook haar sporen reeds verdiend. Ze helpt zowel sollicitanten, medewerkers als organisaties en ondernemers met het verhogen van hun gunfactor waardoor gewenste resultaten sneller worden behaald.

Programma en locatie
Op dinsdag 15 maart aanstaande vanaf 15.15 uur heten wij u van harte welkom bij NOM Participatie Simplicate aan de Laan Corpus Den Hoorn 108 in Groningen.

Simplicate is online software (CRM, Sales, Project Management & Facturatie), dat ontwikkeld wordt vanuit de gebruiker, in plaats vanuit de techniek. Simplicate blinkt daardoor uit in gebruiksvriendelijkheid en design. Gebruikers hoeven niet op een training voordat ze ermee kunnen werken èn de software kan gemakkelijk zelf worden geïmplementeerd, zonder dure consultancy of lange implementatietrajecten. Aansluitend op de presentatie van Gertien zullen Peter Hager en Gerard Loode van Simplicate u meer vertellen over hun visie op online bedrijfssoftware.

We verwachten deze NOMplus Live rond 18.00 uur na een netwerkborrel af te sluiten.

Aanmelden
U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via deze link.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Petra Engel van de NOM via telefoonnummer (050) 521 44 16 of via engel@nom.nl. Graag tot ziens op dinsdag 15 maart bij Simplicate in Groningen!