New Energy Business Community-Event

New Energy Business Community-Event
  • 15:00  - 00:00
  • Zernikelaan 17
    9747 AA Groningen
  • EnTranCe, Groningen

Loopt u rond met project- of productideeën maar weet u niet hoe deze te financieren? Of zoekt u hiervoor aanvullende expertise? Wilt u groeien, nieuwe markten betreden of producten ontwikkelen? Misschien hebt u een (test)faciliteit nodig om uw plannen verder uit te werken?

Kom dan op 15 mei om 15.00 uur naar het NEBC event (New Energy Business Community)  op  EnTranCe in Groningen. EnTranCe is een living lab voor allerlei energietoepassingen waar bedrijven en studenten samen onderzoek doen, innovaties ontwikkelen en nieuwe toepassingen klaarstomen om in de markt te zetten.

Tijdens het NEBC event vertellen we u wat EnTranCe en Energy VentureLab (een intensief programma gericht op business development) voor u kan betekenen in uw innovatietraject, zowel op het gebied van ontwikkeling als bij de financiering. Collega-ondernemers vertellen over hun ervaringen met innovatie en productontwikkeling en we gaan ter plekke op zoek naar slimme samenwerkingsverbanden.

Programma
15.00 uur inloop met koffie/thee
15.15 uur Introductie EnTranCe en doel van de oploop
15.30 uur Ervaringen van collega  MKB-ers met innovatie en productontwikkeling
16.00 uur Presentatie Aard Groen over Energy VentureLabs
16.30 uur Bedrijfspitches
17.00 uur Financieringsmogelijkheden  
17.30 uur Rondvraag
18.00 uur Netwerkborrel en rondleiding EnTranCe

 

Aanmelden

U kunt zich  aanmelden door een mail te sturen naar huiser@energyvalley.nl
Voor vragen kunt u contact opnemen met Debby Huiser via 050-7890010.
We zien u graag verschijnen op donderdag 15 mei om 15.00 uur aan de Zernikelaan 17 te Groningen (routebeschrijving: http://www.en-tran-ce.org/Directions)