Nationaal Energie Congres - Trias Energetica 2.0

georganiseerd door VVM, FedEC en Energy Valley
Nationaal Energie Congres - Trias Energetica 2.0
  • Jaarbeursplein
    3521 AL Utrecht
  • Beatrixgebouw, Utrecht

Samen Verder

Op woensdag 9 september organiseren VVM, FedEC en Energy Valley het Nationaal Energie Congres in het Beatrixgebouw in Utrecht. Tijdens dit congres wordt de balans opgemaakt met betrekking tot het SER Energieakkoord. Waar staan we nu? Waar staat Nederland als het gaat om de energietransitie?

Met gepaste trots kunnen wij u melden dat Prof. Dr Jacqueline Cramer als keynote speaker de openingslezing verzorgt onder de titel ’Hoe versnellen we de energietransitie?’ Cramer (PvdA, minister van VROM van 2007 – 2010) is hoogleraar Duurzaam Innoveren aan de faculteit Geowetenschappen van de UU.

VVM, FedEC en Energy Valley zijn van mening dat bij uitvoering van het Energieakkoord de Trias Energetica Centraal moet staan. Dus eerst besparen, dan duurzaam opwekken en dan pas fossiele grondstoffen gebruiken.

U wordt in diverse workshops uitgedaagd om mee denken over oplossingen. Thema’s zijn onder andere: gedrag en energiebesparing, energiebesparing en duurzaamheid, technische innovaties, financiële modellen in transitie, duurzaam vervoer, schaliegas, warmteterugwinning uit afval en rioolwater. Meer informatie omtrent het programma en de sprekers treft u hier.

Bent u er bij?

Leden van VVM, FedEC en Energy Valley betalen EUR. 115,- ex. BTW. De kosten voor niet-leden bedragen EUR. 250,- ex. BTW.
Schrijf u hier in.