Internationale matchmaking tijdens het 'Offshore Wind and International B2B event'

georganiseerd door Enterprise Europe Network, South Denmark European Office
 Internationale matchmaking tijdens het 'Offshore Wind and International B2B event'
  • Billund Konference Center, Billund, Denmark

Bent u op zoek naar (internationale) samenwerkingspartners op het gebied van offshore wind en wilt u kennis opdoen over de laatste ontwikkelingen?  Kom dan op 17 en 18 mei naar het ‘Offshore Wind and International B2B event’ (OWIB) in Billund Denemarken. Dit jaarlijks terugkerend evenement wordt georganiseerd door OffshoreEnergy.DK, South Denmark European Office en het Enterprise Europe Network. 

Wat is OWIB?

OWIB biedt een ideale mogelijkheid om nieuwe contacten op te doen en business te genereren binnen de offshore wind industrie. OWIB wordt bezocht door ondernemingen vanuit ieder stadium in de supply chain. Het gaat dan o.a. om ontwikkelaars, windturbineproducenten, ingenieurs, bouwbedrijven, installatie- en servicebedrijven. Het is een uitstekend alternatief voor de traditionele conferenties en bijeenkomsten waar het vaak lastig is om de juiste personen te vinden. OWIB werkt veel efficiënter omdat van tevoren ontmoetingen tussen deelnemers en deelnemende bedrijven worden gefaciliteerd.

Voor wie?

Het evenement richt zich op innovatieve ondernemingen die actief zijn in de offshore wind industrie. Op de website van OWIB vindt u een uitgebreide lijst van deelnemers en de onderwerpen waarin zij gespecialiseerd zijn.

Hoe werkt  matchmaking?

Op de website van OWIB kunt u zich aanmelden met een kort profiel van uw organisatie. U geeft aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden. Op basis van de online profielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden en kunt u afspraken inboeken. Uit de matches die ontstaan worden tijdens het evenement speeddates gehouden van tussen de 20 en 30 minuten.

B2B ontmoetingen

Ongeveer 2 tot 3 weken voor de start van de bijeenkomst hebben de meeste deelnemers zich geregistreerd. Dan wordt u verder geïnformeerd over hoe u meetings kunt boeken. Een week van tevoren ontvangt u een voorlopig schema van de geplande gesprekken en krijgt u 2 dagen voor het evenement een min of meer laatste schema. Een definitief schema wordt tijdens de bijeenkomst overhandigd. De selectie vindt plaats tussen 17 april en 16 mei.

Waarom deelnemen:

  • Gerichte B2B meetings
  • Een unieke kans om nieuwe contacten op te doen
  • Een gemakkelijke manier om nieuwe orders te genereren
  • Een forum die u informeet over de laatste ontwikkelingen in de industrie.

Deelname

Het evenement vindt plaats op 17 en 18 mei. De eerste dag staat in het teken van een bezoek aan Deense offshore wind bedrijven en op 18 mei vinden de B2B gesprekken plaats. Meld u voor 16 mei aan.

Bezoek Deense offshore wind bedrijven

Op 17 mei zal er een bezoek zijn aan verschillende bedrijven. Allereerst wordt er een bezoek gebracht aan de Siemens Wind Power, die al decennia lang ervaring heeft in het zakendoen met zowel onshore als offshore wind power business. Vervolgens is er een bezoek aan LM Wind Power in Lunderskov. een fabrikant in de wieken van windturbines.  

Energy Valley Platform en NNOW

Deze bijeenkomst is bij uitstek geschikt om uw netwerk uit te bouwen en kennis op te doen van offshore wind. Vandaar een expliciete uitnodiging voor de leden van het Energy Valley Platform en NNOW om deel te nemen aan dit evenement.   

Meer Informatie

Voor meer informatie over het offshore wind industrie B2B evenement kunt u contact opnemen met OffshoreEnergy.DK, South Denmark European Offshore en het Enterprise Europe Network.

Jannes Kalfsbeek, kalfsbeek@energyvalley.nl